Rejse til Las Playitas

Vi har igen i kommende skoleår planlagt en aktiv klasserejse til Las Playitas Sportsresort på den kanariske Ø Furteventura. Hvor vi skal have en rigtig fed tur, med en masse sol, motion, sportsoplevelser, hygge, swimmingpools og god sund mad. Så det kan absolut anbefales at deltage på turen. Overvej rigtig kraftigt om du ikke skal tilmelde dig denne tur, da vi oplevede at de resterende elever fortrød rigtig meget, at de ikke tog med på klasserejsen.

Dato: En hel uge (søndag til søndag) i foråret 2020.

Pris:  Ca 5.800 kr. – inklusive fly, transfer, hotel og halvpension (morgenmad og aftensmad)

Sted: Las Playitas – et af Europas største sportshoteller for såvel hverdagsmotionister som eliteudøvere. Her findes over en million kvadratmeter fuld af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes f.eks. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennisbaner, cykelcenter med de nyeste modeller, olympisk 50-meters pool, en 18-hullers golfbane og masser af holdtræning.

Forsikring: Du skal selv sørge for at have en forsikring (rejse- og evt afbudsforsikring), har du ikke det, kan der tilkøbes en afbudsforsikring for ca. 300 kr og en rejseforsikring for ca. 320 kr. gennem apollo, som vi bestiller rejsen gennem.

Betaling: Info kommer senere

Lige nu har vi brug for svar på følgende spørgsmål fra dine forældre:

Bekræftelse på at du vil med på rejsen:

Navn (som i passet):

Fødselsdag: (dd,mm,åååå)

Dansk pas: JA/ NEJ , hvis nej – hvilken nationalitet:

Svarene skal sendes til: nich2289@g2650.dk senest den 12. juni 2019